cre·a·tief (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

1 (veel) voortbrengend; = scheppend: creatief bezig zijn

(bron: Van Dale)

Creatief Technisch Expert

Tijdens mijn loopbaan als hoofdwerktuigkundige op de zeevaart heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan op het gebied van techniek en technische systemenen. Daarnaast heb ik me altijd bewogen in een creatieve omgeving, met veel interesse voor tekenen en ontwerpen. De combinatie van het creatieve en het logische denken is voor mij onmisbaar geworden.

Ik hou van creativiteit binnen de strakke regels van het technische werkveld. Een millimeter verschil maakt voor mij dus echt uit. Schetsen maken vind ik leuk, maar het gaat voor mij pas echt leven als de afmetingen ook echt kloppen en je de schets onmiddellijk in productie zou kunnen laten gaan.

Een niet-werkende installatie of een benodigd component dat niet leverbaar is of misschien nu nog niet bestaat, uitdagingen komen we in die zin genoeg tegen maar,  als je weet welke weg je moet bewandelen om de juiste informatie bij elkaar te krijgen, dan komt de oplossing vaak al in het zicht. De techniek is continue in beweging om om oplossingen te creeeren.

 Dankzij al deze, door de jaren heen, opgedane vaardigheden en kennis heb ik een brede “toolbox” waaruit ik kan putten voor jouw project.

“Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt” – Albert Einstein

Om een originele en creatieve oplossing te bedenken voor een (nieuw) probleem moet je vanuit meerdere perspectieven er naar kijken. Hoe meer mogelijkheden, vaardigheden en dus perspectieven je daarbij kunt inzetten, hoe creatiever en innovatiever de oplossing.

Mijn creativiteit en innovativiteit komt tot uiting in de uitvoering van mijn producten en in de oplossingen die ik bedenk. Omdat ik breed inzetbaar ben, zowel technisch als creatief, theoretisch en praktisch onderlegd, bedenk ik dingen waar anderen misschien niet zo snel op zouden komen.

Mannes Ubels

tech·nisch (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

1 de of een techniek betreffend; in de of een techniek: technische kennis vakkennis; hij is erg technisch heeft aanleg voor techniek; bouwtechnisch, vervoerstechnisch, wetstechnisch

(Bron: Van Dale)

Heb je een idee? Start je project vandaag nog

Loop je rond met het plan voor een eigen product of installatie?
Wil je je project voorzien van de juiste handleidingen en schema's?
Of heb je hulp nodig bij het visualiseren, ontwerpen of realiseren van jouw creatieve en/of technische project?