Creatief

Technisch

Probleem oplossen

Een technische uitdaging die om een creatieve oplossing vraagt. Ik ondersteun bij het oplossen van struikelblokken en vraagstukken die je tegenkomt bij het ontwerpen of uitdenken van je project. Van concept of idee tot volledig pasklare oplossing.

Los mijn probleem op »

Visualisatie & Ontwerp

In de beginfase van een nieuw product of idee voor een technisch systeem kan het handig zijn om het product alvast te visualiseren. Hiermee kunnen stakeholders worden geprikkeld en kunnen er geldschieters gezocht worden, bijvoorbeeld via crowdfunding.

Maak een ontwerp »

3d Modellen

Voor het produceren of presenteren van prototypes maak ik 3d modellen. Dit kan zowel voor technische als creatieve producten worden ingezet. Afhankelijk van je project kijken we samen wat voor tekening je verder helpt.

Maak mijn 3d model »

Prototype

Om een idee te kunnen verkopen of testen is het soms handig om een werkend prototype te bouwen. In opdracht realiseer ik prototypes voor technische of creatieve producten of installaties. Ik spring bij waar nodig in het proces. Samen bekijken we de ontwerpen en bedenken we oplossingen zodat ook jouw idee een werkend idee wordt!

Maak een prototype »

Producten & Installaties

Op maat gemaakte producten of installaties volgens jouw idee of ontwerp. Ik bouw graag aan projecten die op het grensvlak van het technisch creatieve werkveld liggen. Ik denk graag met je mee!

Ontwikkeling & bouw »

CAD Ontwerp

In een CAD programma als AutoCAD teken ik technische ontwerpen op maat uit. Van onderdelen tot complete producten voor elk ontwerp of idee kan er een gedetailleerde tekening gemaakt worden, klaar voor productie.

Ontwerp laten maken »

Elektra

Een toevoeging in een bestaand systeem, een complete herziening of nieuw product voorzien van degelijk elektrisch systeem. Compleet uitgedacht en geïnstalleerd, voorzien van schema’s en handleiding.

Elektra aanpakken »

Handleidingen

Voor elk technisch systeem ontwerp en maak ik gedetailleerde gebruikers-, montage-, en onderhoudshandleidingen inclusief vertalingen en (technische) illustraties en schema’s. Indien nodig zoek ik eerst uit hoe e.e.a werkt en vervolgens lever ik een handleiding op maat.

Handleiding aanvragen »

Schematische tekeningen

Bij een elektrisch systeem hoort een degelijk schema dat voldoet aan de veiligheidseisen van de geïnstalleerde techniek. Ik teken complete bestaande systemen uit in een goed leesbaar schema.

Schema tekenen »

Heb je een idee? Start je project vandaag nog

Loop je rond met het plan voor een eigen product of installatie?
Wil je je project voorzien van de juiste handleidingen en schema's?
Of heb je hulp nodig bij het visualiseren, ontwerpen of realiseren van jouw creatieve en/of technische project?