Prototype

Bouw je idee

Om een idee te kunnen verkopen of testen is het soms handig om een werkend prototype te bouwen. In opdracht realiseer ik prototypes voor technische of creatieve producten of installaties. Ik spring bij waar nodig in het proces. Samen bekijken we de ontwerpen en bedenken we oplossingen zodat ook jouw idee een werkend idee wordt!

Bouw je idee

Je hebt een geweldig idee of oplossing bedacht, je hebt de tekeningen klaar, maar nu moet het alleen nog gebouwd worden. Dit kan een hele klus zijn, zeker als je niet beschikt over de juiste apparatuur of gereedschap.

Een werkend prototype is vaak de laatste stap in het ontwerpproces en daarom is het belangrijk dat de constructie goed gebeurt. Zo kom je erachter of alle berekeningen en tekeningen kloppen. En last but not least of je product ook bruikbaar is in de praktijk. Zit je zelf bedachte stoel wel lekker? Kunnen mensen je product gebruiken in de situatie waarin ze het nodig hebben? Dit soort vragen krijgt nu eindelijk een antwoord.

In mijn werkplaats heb ik ruimte om allerhande prototypes te bouwen, custom meubilair, elektrische aansluitingen, of componenten die later moeten worden doorontwikkeld. Laten we bouwen! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

  • Constructie
  • Installatie
  • Testen

Constructie mogelijk met alle materialen

Installatie van elektra

Kennis en vaardigheid in oude ambachten

Heb je een idee? Start je project vandaag nog

Loop je rond met het plan voor een eigen product of installatie?
Wil je je project voorzien van de juiste handleidingen en schema's?
Of heb je hulp nodig bij het visualiseren, ontwerpen of realiseren van jouw creatieve en/of technische project?