Visualisatie & Ontwerp

Maak je idee zichtbaar

In de beginfase van een nieuw product of idee voor een technisch systeem kan het handig zijn om het product alvast te visualiseren. Hiermee kunnen stakeholders worden geprikkeld en kunnen er geldschieters gezocht worden, bijvoorbeeld via crowdfunding.

Maak je idee zichtbaar

Soms is een idee zo eenvoudig dat iedereen het in 1 zin begrijpt. Meestal is er meer voor nodig. Om een idee over te kunnen brengen moet er dan een goede visualisatie van het idee beschikbaar worden gemaakt. Zo kunnen eventuele investeerders overtuigd worden en kun je zelf inschatten of je idee het in de praktijk ook gaat redden.

Een visualisatie is geen specifieke bouwtekening, ook heeft een visualisatie geen perfecte afmetingen of specs. Wél kun je in 1 oogopslag zien wat de bedoeling is van een product of installatie en hoe het in de praktijk zal moeten gaan werken.

Op basis van een visualisatie kan vervolgens worden doorontwikkeld en kunnen er afwegingen gemaakt worden in capaciteit, afmeting, materiaal etc.

Ik denk met je mee en visualiseer jouw product, installatie of idee zoals jij dat wilt. Handgetekend, 2D of 3D visualisaties, het kan allemaal. Neem contact met me op voor de mogelijkheden! 

  • Meedenken
  • Ontwerp
  • Tekeningen
  • 2D/3D Visualisatie

Visualisatie mogelijk in 2D of 3D

Accurate weergave

Creatieve weergave als schets

Heb je een idee? Start je project vandaag nog

Loop je rond met het plan voor een eigen product of installatie?
Wil je je project voorzien van de juiste handleidingen en schema's?
Of heb je hulp nodig bij het visualiseren, ontwerpen of realiseren van jouw creatieve en/of technische project?