2D CAD Ontwerp

Technisch ontwerp op maat

In een CAD programma als AutoCAD teken ik technische ontwerpen op maat uit. Van onderdelen tot complete producten, voor elk ontwerp of idee kan er een gedetailleerde tekening gemaakt worden, klaar voor productie.

Klaar voor de toekomst

Een CAD Ontwerp is een accurate en gedetailleerde weergave van je product of installatie. Dit ontwerp kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Je wilt immers ook voor de toekomst weten wat de specificaties van je installatie zijn zodat je bijvoorbeeld gemakkelijk nieuwe componenten kunt bestellen of laten inbouwen. Een gedetailleerde tekening met de correcte afmetingen en onderdelen is dan onmisbaar.

Een CAD ontwerp is marktconform, toekomstbestendig en zorgt ervoor dat je product makkelijker te onderhouden is. Ook kan het helpen bij het samenstellen van een handleiding.

Voor alle voorkomende onderdelen, installaties of producten maak ik een CAD Ontwerp. In overleg inclusief eventuele berekeningen voor de capaciteit van de elektra. Neem contact met me op voor meer informatie!

  • Meedenken
  • Ontwerpen
  • 2D Visualisatie
  • Berekeningen

Accurate visualisatie van je product in 2D

Onderdelen klaar voor productie

Geschikt als visualisatie bij handleidingen

Heb je een idee? Start je project vandaag nog

Loop je rond met het plan voor een eigen product of installatie?
Wil je je project voorzien van de juiste handleidingen en schema's?
Of heb je hulp nodig bij het visualiseren, ontwerpen of realiseren van jouw creatieve en/of technische project?