Probleem Oplossen

Een technische uitdaging die om een creatieve oplossing vraagt

Ik ondersteun bij het oplossen van struikelblokken en vraagstukken die je tegenkomt bij het ontwerpen of uitdenken van je project. Van concept of idee tot volledig pasklare oplossing.

Technische problemen met een creatieve oplossing

Je kunt niet zomaar in het wilde weg gaan zagen in een bestaande constructie. En ook een nieuwe constructie moet eerst worden uitgedacht. Sommige zaken, (zoals het inbouwen van een nieuwe console of het logisch aanleggen van alle elektra) doe je één keer en daar bouw je vervolgens op door. Dan is het fijn dat alle aanpassingen of oplossingen goed doordacht zijn en goed gedocumenteerd worden opgeleverd.

Met mijn technische en creatieve achtergrond bedenk ik oplossingen die niet direct voor de hand liggen. Reken ik alles door en maak ik voordat er ook maar één schroefje wordt aangeraakt uitgebreide 2D of 3D tekeningen van de gewenste situatie. Zo weet je waar je aan toe bent en heb je volledig controle over zowel het creatieve als het technische proces. Daarna breng ik de oplossing volgens het plan in praktijk en lever ik desgewenst ook de constructie en installatie.

In elke fase van een technisch project kan ik bijspringen en het geheel in goede banen leiden. Of het nou gaat om het uitdenken van elektra of het inbouwen van componenten of het bedenken van een compleet nieuw product. Ik lever precies werk, denk met je mee en kom met creatieve oplossingen.

  • Ontwerp
  • Berekeningen
  • Tekeningen
  • Schema’s
  • Constructie
  • Installatie

Constructie mogelijk met alle materialen

Uitdenken van elektra, incl. schematische tekeningen

Kennis en vaardigheid in oude ambachten

2D of 3D CAD Tekeningen van de oplossing

Heb je een idee? Start je project vandaag nog

Loop je al jaren rond met het plan voor een eigen product of installatie?
Wil je je project voorzien van de juiste handleidingen en schema's?
Of heb je hulp nodig bij het visualiseren, ontwerpen of realiseren van jouw creatieve en/of technische project?